Floating Dinner (Menu)

Voorgerechten

Café de Unie
Knoflookgarnalen; garnalen in knoflook gebakken met ui en paprika.
Tomatensoep; huisgemaakte tomatensoep.
Krokant buikspek; ketjap en gebakken ui.
Gegrilde chorizo; brood en tomatensalade.

Van Puffelen
Carpaccio van ossenhaas; met truffelcrème, baconcrumble, Parmezaanse kaas, geroosterde zonnebloempitten en pepita’s
Bruschetta zalm; gerookte zalm met avocadospread en tomatensalsa.
Bosui-crèmesoep; krokante chorizo en knoflookcroutons

Bar le duc
Huisgemaakte tomatensoep; bosui / soepballen / bierbrood
Mandje brood; kruidenboter / aïoli.
Geitenkaaskroketjes; 3 stuks / zuurdesem / balsamico

De Eeterij
Hollandse tomatensoep met balletjes en gerookt spek.
Dagsoep; wisselende dagsoep van de chef.
Carpaccio van ossenhaas; geserveerd op een pappadum, bestrooid met oude kaas, nootjes en afgemaakt met pestomayonaise.
Salade “De Eeterij” gemengde salade met geroosterde kipreepjes, gerookte spekblokjes, oude kaas en croutons

Samy’s steaks
Salade mix; een vegetarische salade met olijven, komkommer, tomaat, kaas en een provinciaalse dressing
Champignonsoep; huisgemaakte romige champignonsoep
Vissoep; een goed gevulde romige vissoep
Gebakken champignons; afgeblust in witte wijn met knoflook 

Sitio
Carpaccio; runderbil / truffeldressing / pijnboompit / parmezaan.
Asian Gravad Lax; Gemarineerde zalm / soja / crème Fraîche / wakame
Vietnamese Pho; Runderbouillon / Noedels / Rode ui / Taugé

Tandoori
Onion Bhajhi; gefrituurde beignets van uien en aardappelen in Indiase kruiden
Samosa meat; lichtgekruide pastei gevuld met lamsgehakt en groenten (ook vegetarisch mogelijk)
Chicken tikka; kipfilet, gekruid en gerrosterd in Indiase tandoori kruiden
Dall soup; linzensoep
Chickensoup; mild gekruide kippensoep

Brasserie Cé
menu tot medio juni 2019
Runder carpaccio; Truffel – parmezaanse kaas – pijnboompitten – kappertjes.
Zalm; gravad lax – komkommer – crème fraîche – dille – mieriksworter – radijs.
Carprese burrata; cherrytomaat – basilicum – zwarte olijf.

Christoffel
Carpaccio – All time favorite; carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, noten, Parmezaanse kaas en truffelcrème.
Vitello – Salade met kalfsrosbief, verse Albacore tonijn, croutons en lobstercrème.
Bruschetta; Klassieke bruschetta van focaccia met tomaat, ui en basilicum.

Voorgerecht aan boord
Wilt u net wat langer varen, en tegelijkertijd al beginnen aan het diner? Kies dan voor een voorgerecht aan boord.

1.Carpaccio; flinterdunne runderlende op rucola sla, pijnboompitten, geraspte kaas en dressing*
2. Pittige garnalencocktail; gemarineerde garnalen in rode curry*
3. Spaanse tomatensoep met gerookte paprika en chorizo*
4. Komkommersalade met serranoham*
5. Italiaanse salade met feta, tomaat, basilicum en croutons*

* vanaf 10 personen
*bij 10 personen keuze uit 2 personen
*10 t/m 25 personen keuze uit 3 voorgerechten
>25 personen keuze uit 5 voorgerechten

Hoofdgerechten

Café de Unie
Varkenshaassaté; lekker malse saté met een licht pittige satésaus, geserveerd met bijpassend garnituur.
Biefstuk; Biefstuk van de grill geserveerd met bijpassend garnituur.
Tonijnsteak; Op oosterse wijze klaargemaakte tonijnsteak.
Spaans kippetje; 1/2 Spaanse kip met mojo
Maaltijdsalade met geitenkaas

Van Puffelen
Bavette; steak / bearnaise
Zalmfilet met crunchy chorizo, cherrytomaat en salmoriglio
Kalfsribeye; ribstuk met rode Portjus

Bar le duc
Angus hamburger XL; 200 gram rundvlees, cheddar, augurk, uiencompote, bacon, tomaat. (ook vegetarisch mogelijk)
Beef teriyaki; biefstukreepjes, teriyakisaus, Thaise wokgroenten, cassave, friet.
Gamba’s pil pil; gepelde gamba’s / aïoli / chili-mayonaise.
Thaise groentencurry; gele curry / noodles / cassave.

De Eeterij
Vis medaillon met zalm; zalm, panga, Hollandaisesaus en garnaaltjes.
Kogelbiefstuk pepersaus; medium gebakken biefstuk, geserveerd met pepersaus.
Spareribs; pittig, zoet, mals, kokos.
Pollo al pajaro; wok gerecht van kipfilet en groenten in een romige saus van amandel en chili, geserveerd met rijst
Saté; Kipdijfilet met atjar, cassave en gebakken uitjes.

Samy’s
Varkenssaté; 5 spiesjes varkenssaté geserveerd met bijpassend garnituur.
Kipsaté; 5 spiesjes kipsaté geserveerd met bijpassend garnituur.
Biefstuk; kogelbiefstuk geserveerd met een vleessaus.
Zalmfilet; Op de grill gebakken, geserveerd met warme groenten en een vissaus.
Kipwok; kipreepjes gewokt met diverse noten en groenten in een teriyakisaus.

Sitio
Beef tataki – Bavette / Australisch / Grain fed / soja / knoflook / rettich
Zalmfilet – Geklaarde boter / hazelnoot asperge / Hollandaise
Pasta paddenstoel – Fettuccine / gemengde paddenstoelen / parmezaanse kaas / zwarte knoflook
Pasta verse worst – Ambachtelijke worst / penne / mascarpone / taggia olijf / tomatencrumble
Kippenbout – Gekonfijt / knolselderij / gratis / jus

Tandoori
Bij alle hoofdgerechten keuze uit kip of lamsvlees (vegetarisch mogelijk).
Tikka massala; Mild gerecht bereid met cashewnoten en rozijnen in een romige massala saus.
Koray; bereid in hete of milde kruiden, geserveerd in hete pan
Dhansak; Bereid in zoet-zure kerriesaus met citroensap, linzen, tomaten en specerijen.
Kashmiri; Zacht gekruid gerecht met mango, ananas en amandelen in roomsaus.
Saag; gerecht bereid met spinazie en kerrie.

Brasserie Cé
menu tot medio juni 2019
Parelhoen; Suprême – ragout – mais – polenta – lavas.
Kabeljauw; gekonfijt – brandade – venkel – zeekraal – kappertjes – beurre blanc.
Ratatouille; polenta – courgette – aubergine – puntpaprika – tomaat.

Christoffel
Victoriabaars – Victoriabaars met salsa van chorizo, rode ui, pistachenoten, honing en Hollandaise
Kalfsburger – Burger van 100% kalfsvlees op een brioche bun met krokante pancetta, trappistenkaas, paprika, tomaat en ginmayonaise.
Trois de la Mer – Zalmfilet, kabeljauw en gamba met licht pittige Catalaanse salsa Romesco
Satay – Huisgemarineerde saté van varkenshaas met pindasaus, koolsla, krokante uitjes en kroepoek


Nagerechten

Café de Unie
verrassingsdessert. Voor ieder wat wils

Van Puffelen
Citroentartelette; Yoghurt-bosvruchtenijs
Chocolademoulleux; karamelijs – karamelpopcorn

Bar le duc
Dame blance; Vanille ijs / chocolade saus / slagroom.
profiterols; soesjes / vanille ijs / salted caramel
ijstruffels; pure chocolade / witte chocolade / karamel / chocoladesaus / slagroom.

De Eeterij
Dame Blanche; vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
Chocolade ijs; vanillesaus en slagroom.

Samy’s steaks
 À la carte. Keuze uit verschillende soorten ijs, cake of een heerlijk kopje koffie

Sitio
Scroppino – Citroenijs / Limoncello / Prosecco / Wodka
Chocolademousse – puur / melk / meringue / chocoladesaus / crumble
Koffie kompleet – koffie naar keuze met zoete lekkernijen

Tandoori
Lassy; Indiase shake met yoghurt en mango.
Chai; kruidige Indiase thee met Kardemom en melk.
Kulfi; zoet Indiaas ijs met slagroom.
Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Brasserie Cé
menu tot medio juni 2019
Aarbei trifle; Rabarber – yoghurt – vanille.
Chocolade; cake – witte chocolade – framboos – gember.
Coupe Cé; Selectie van ambachtelijk ijs.
Café gourand; Assortiment van heerlijke mignardises met naar keuze koffie of thee.

Christoffel
Hazelnoottaartje – Hazelnootbavarois met crunchy hazelnoot en een bol mascarpone-ijs.
Ijsmacaron – chocolade-ijsmacaron met advocaathangop, frambozencoulis en slagroom.
Scroppino – Italiaans dessert van citroensorbet, wodka, Prosecco en appel.

Dessert aan boord

Er kunnen ook nagerechten door ons aan boord geserveerd worden. Dit kunt u nuttigen tijdens een stukje varen over de wateren van Den Bosch.

1. Coupe roomijs met verse aardbeien, slagroom en aardbeiensaus*
2. Appelcrumble met slagroom*
3. Chocolade mousse*
4. Verse fruitsalade en slagroom*
5. Kaasplankje*

* vanaf 10 personen

*bij 10 personen keuze uit 2 nagerechten

*10 t/m 25 personen keuze uit 3 nagerechten

>25 personen keuze uit 5 nagerechten

Alle menukeuzes zijn seizoensgebonden. Het kan voorkomen dat op de dag van aanvang de gerechten anders zijn ten opzichte van het moment van reserveren. Wij proberen dit up to date te houden!


Onze samenwerkingspartners zijn:
     Café Bar le Duc      Samy’s      Van Puffelen      Sitio     Brasserie Cé    Café de Unie      De Eeterij      Tandoori